Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Wanneer zijn de lessen ouder en kindgym / peutergym?
De lessen ouder & kindgym vinden plaats op woensdag,- en vrijdagochtend in Sporthal Zwolle-Zuid. Er zijn 3 lessen per ochtend; 1 om 9.00 uur, 1 om 9.45 uur en 1 om 10.45 uur. De lessen duren 45 minuten.

2. Wat zijn de tarieven?
Het lesgeld is € 19,00 per maand, per peuter. Wanneer je met meer peuters lid wordt betaal je voor je tweede (derde, vierde, en zo verder) kind € 10,00 per maand.

3. Betaal ik ook inschrijfgeld?
Ja, het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,00 per peuter.

4. Hoe kan ik mij inschrijven?
Je kan je hier inschrijven. Vul het formulier in en we nemen je inschrijving binnen enkele dagen in behandeling. Je mag voor je je inschrijft ook altijd vrijblijvend 1 keer meedoen aan een proefles.

5. Wat zijn jullie voorwaarden?
Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.

6. Hoe betaal ik het lesgeld?
Het lesgeld wordt in maandelijkse termijnen van je rekening geïncasseerd. Bij de eerste incasso wordt ook het inschrijfgeld afgeschreven.

7. Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Je kan je lidmaatschap met inachtneming van 1 kalendermaand opzegtermijn schriftelijk opzeggen via gerdien@peutersportzwolle.nl

8. Mijn peuter heeft een bewegingsachterstand. Hoe kan Peuter Sport Zwolle helpen?
Peutergym helpt peuters op een speelse manier met bewegen. Door de aanwezigheid van een ouder of verzorger voelt de peuter zich veilig. De aanwezigheid van andere kinderen is een natuurlijke stimulans voor je kind: zien bewegen doet bewegen. Peutergym is daarom een erg goede manier om je peuter met een bewegingsachterstand dat extra duwtje te geven om ook meer te gaan bewegen en de motorische ontwikkeling te ondersteunen.