Uitbreiding lessen en vakantierooster

Peuter Sport Zwolle is begin februari 2015 gestart met het geven van ouder en kindgym. Hoog tijd voor een update. Het gaat geweldig! Met heel veel plezier staat Gerdien elke woensdag (en inmiddels ook de vrijdagmorgen) in de zaal en geniet van al die glunderende gezichtjes. De 15 kinderen (per les) en hun ouders rennen springen, glijden en klimmen elke woensdag,- en vrijdagmorgen in de sporthal en leven zich helemaal uit. Wat is het toch weer leuk om de peuters (en hun ouders!) te zien genieten.

Opstarten nieuwe groep: woensdag 10.45-11.30
Op dit moment zitten de lessen bijna vol. Tijd dus om een derde groep te starten op woensdagen van 10.45 tot 11.30 uur. Je kan je hiervoor aanmelden via de website. Zodra er 10 aanmeldingen zijn gaan we starten.

Liever meedoen met een ander uur?
Wanneer je naar een ander lesuur wilt dan je huidige les dan kun je dit doorgeven via de mail. Je komt dan op de wachtlijst van dat uur, zodra er plaats is krijg je een mailtje van ons. Tot die tijd kun je met je huidige uur mee blijven doen.

Gebruik foto´s op website en social media
Er zijn inmiddels al heel wat actiefoto’s gemaakt van de kleine sporters. Ook op onze Facebook-pagina zijn er een aantal te zien. Wil je liever niet dat foto’s van jou of je kindje op Facebook of de website komen, geef dit dan bij ons aan, dan houden wij er rekening mee.

Vakantierooster:
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Onderstaand data waar je rekening mee kunt houden. Tijdens de zomervakantie is er geen lesgeld verschuldigd.

Start zomervakantie:     Woensdag 29 juni en Vrijdag 1 juli 2016 laatste lessen voor de zomervakantie
Stop zomervakantie:      Woensdag 14 september en Vrijdag 16 september 2016 eerste les na de zomervakantie

Zie ook de mededelingen in Nieuwsbrief 4.