Gymmen bij Peuter Sport Zwolle van start

De eerste lessen ouder en kindgym bij Peuter Sport Zwolle zijn een feit!

Vanmorgen was het dan zover: de eerste lessen peutergym in Sporthal Zwolle-Zuid onder leiding van Peuter Sport Zwolle zijn een feit! Zowel in de groep van 9:00 uur als in de les die om 9:45 uur begon, deden ouders, oma’s, tantes en oppassers samen met ‘hun’ peuter mee met de les.

klimrek

Klimmen op het klimrek

Samen liedjes zingen

Samen liedjes zingen

Overgooien met de bal

Overgooien met de bal

 

 

 

 

 

 
De kinderen kregen eerst de gelegenheid om met de bal te spelen en de zaal te verkennen. Er werd overgegooid, gerold, geschopt en vooral veel gelachen. Toen het tijd was om de schermen in het midden van de zaal te verplaatsen en het bewegingsparcours voor de kleintjes zichtbaar werd, was het tumult alom. Vol energie en enthousiasme leefden de peuters zich uit op het parcours door over banken te klimmen, door een tunnel en over matten te kruipen, op de trampoline te springen en in het klimrek te klauteren.

Aan het eind van de les werden er in de kring liedjes gezongen en nog wat lekkers uitgedeeld. Reacties van de aanwezige ouders en verzorgers waren erg positief. Het beperkte aanbod van peutergym in de stad zorgde ervoor dat zelfs ouders uit Stadshagen Peuter Sport Zwolle in Zwolle-Zuid vanmorgen wisten te bereiken. Als de kleine Jesse (3) het voor het zeggen had, dan kwam hij morgen weer gymmen bij Gerdien!

Plaats hieronder een reactie en vertel ons wat jij en/of jouw kindje van de eerste les vond!